DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Cilt: 3 Sayı: 3, 31.10.2019

Yıl: 2019

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Kastamonu İlinde Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Medya Reklamlarına Yönelik Algılarının Satın Alma Davranışlarına Etkisi

Şevki Ulama , Dilara Eylül Koç

Sayfa : 381-399
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım Önerisi

Oğuzhan Dülgaroğlu , Burhan Aydemir , Cevdet Avcıkurt

Sayfa : 400-410
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi

Mehmet Tahsin Liceli , Azize Hassan

Sayfa : 411-436
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları

Saadet Pınar Temizkan , Coşkun Ceviz , Duran Cankül

Sayfa : 437-461
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri

Gül Yılmaz , Sinem Akman

Sayfa : 462-469
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Tez Özeti

6. Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış

Buket Buluk , Sabri Haluk Erdem

Sayfa : 470-487
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Künye
    • Kapak
    • Jenerik
       
  • Arşiv
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 28.02.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 2, 27.03.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 3, 31.10.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 4, 31.12.2019
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 31.03.2020

Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.